Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gorghiu: Vom cere retrimiterea la comisie a legii avocaţilor; este o aberaţie

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că legea avocaţilor este o aberaţie şi că trebuie reîntoarsă la comisia de specialitate pentru a fi eliminate prevederile care favorizează imunitatea avocatului, scrie Agerpres.

Share

Elena Mitrovici 0 comentarii

Actualizat: 16.05.2016 - 16:18

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că legea avocaţilor este o aberaţie şi că trebuie reîntoarsă la comisia de specialitate pentru a fi eliminate prevederile care favorizează imunitatea avocatului, scrie Agerpres

"Evident că vom cere retrimiterea legii la comisie şi eliminarea acelor proceduri care favorizează imunitatea avocatului. (...) Este o aberaţie legea, trebuie reîntoarsă, trebuie eliminate acele prevederi", a spus Gorghiu, la Parlament. 

Ea a subliniat că nu este de acord cu prevederile din legea avocaţilor. 

"Evident că nu sunt de acord cu aşa ceva. Eu sunt avocat şi nu cred că, acoperindu-te cu prevederi legislative care înseamnă o scară în plus faţă de restul cetăţenilor, înseamnă că vei scăpa dacă va fi o problemă cu tine", a explicat Gorghiu. 

Copreşedintele PNL a susţinut că, în ziua de astăzi, "fiecare categorie profesională care are reprezentanţi în Parlament încearcă să îşi mai pună o virgulă, acolo, pentru privilegiu". 

Alina Gorghiu a precizat că printre iniţiatorii modificărilor la legea avocaţilor a fost şi un coleg din PNL care "nu a trecut prin procedura internă, comisie politică, Birou Politic Naţional". 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...