21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăTechGabriela Firea, vicepreședinte PSD: Cred că Ponta are anumite supărări, dar este...

Gabriela Firea, vicepreședinte PSD: Cred că Ponta are anumite supărări, dar este bine ca rufele să ni le spălăm în familie

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea l-a criticat, sâmbătă, la RTV, pe fostul lider al partidului, Victor Ponta, susținând că acesta ar trebui să îşi exprime nemulţumirile politice în interiorul PSD, nu în public.

Rugată să comenteze criticile pe care Victor Ponta i le-a adus în ultima vreme preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, Gabriela Firea a spus: ”Mi-aş dori să depăşească această perioadă în care pare supărat pe unii dintre noi (…) să fie cel pe care îl cunoaştem noi, un om constructiv, un om de echipă, un om solidar care ştie să se lase pe sine pentru echipa şi familia din care face parte.”

Firea a spus că, indiferent de supărările pe care le-ar avea Ponta, acesta ar trebuie să le exprime în interiorul PSD pentru ”a nu da muniţie” adversarilor partidului.

”Oricare dintre noi are anumite supărări la un moment dat, dar cred că este bine, aşa cum spune românul, rufele să ne li spălăm în familie, nu în public. Reputaţia unei familii constă în faptul că nu-şi spală rufele în public. Aşa este şi în cazul unui partid”, a conchis Firea.

Victor Ponta a afirmat, miercuri, că nu-l mai susţine pe Liviu Dragnea din cauza modului în care acesta conduce partidul. ”Nu înţeleg de ce continuă atacul asupra mea, de ce este aşa supărat că, de fapt, noi ne-am înţeles: eu susţin Guvernul, susţin PSD, nu-l susţin pe domnul Dragnea. Asta-i viaţa!”, a declarat Victor Ponta, adăugând că nu poate fi de acord cu ”stilul de conducere monarhică” pe care l-ar promova Liviu Dragnea la conducerea PSD.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...
Ultima oră
Pe aceeași temă