Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Ponta, pe Facebook, despre Congresul PNL-PDL: E o reunire a nebunilor şi mişeilor sub acelaşi acoperiş

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a postat sâmbătă pe Facebook un mesaj, în care spune că liberalii sunt "trădători" şi că s-au aliat cu ”susţinătorii şi profitorii "Regimului Băsescu"

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2014 - 14:02

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a postat sâmbătă pe Facebook un mesaj, în care spune că  liberalii sunt "trădători" şi că s-au aliat cu ”susţinătorii şi profitorii "Regimului Băsescu", informează Mediafax. Ponta a mai scris că noua Alianţă PNL-PDL este "o reunire a nebunilor şi mişeilor sub acelaşi acoperiş”.

Victor Ponta reaminteşte că, în timp ce în data de 26 iulie 2012 reprezentanţii PSD şi PNL au organizat mitingul USL pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, doi ani mai târziu, la aceeaşi dată, are loc Congresul pentru aprobarea fuziunii PNL-PDL.

La "26 iulie 2012, la Romexpo se aflau liderii USL ( adică PSD, PNL, PC ,Sorin Oprescu şi mulţi alţii ) alături de românii care doreau să pună capăt «Regimului Băsescu» . În Piaţa Revoluţiei erau Băsescu şi oamenii lui ( Blaga, MRU, Macovei şi alţi susţinatori si profitori ai aceluiaşi "Regim"!)", scrie Ponta pe Facebook.

El adaugă că la "26 iulie 2014 - la Palatul Parlamentului se reunesc reprezentanţii «Regimului Băsescu» ( tot Blaga, MRU, Macovei şi alţii la fel) ca să se unească cu reprezentanţii PNL ( parlamentari, preşedinţi, primari şi alţi demnitari aleşi toţi în funcţii în 2012 ca reprezentanţi ai USL care atunci luptau cu «Regimul»!)".

Şi, în mesajul de pe contul său de Facebook, preşedintele PSD Victor Viorel Ponta, mai scrie că "trădătorii câştigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt, dar ruşinea lor e compensată de o funcţie în "Partidul cu 100 de conducători ( sau o reunire a "nebunilor şi mişeilor" sub acelaşi acoperiş!)".

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...