Florin Iordache, fost ministru al Justiției: De ce l-au însoțit unii membri PSD pe Dragnea la DNA

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiției, a declarat, luni, că prezența unor membri ai partidului alături de președintele Liviu Dragnea la sediul DNA a reprezentat "un act de solidaritate".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.11.2017 - 14:04

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiției, a declarat, luni, că prezența unor membri ai partidului alături de președintele Liviu Dragnea la sediul DNA a reprezentat "un act de solidaritate", informează Agerpres.

Întrebat în legătură cu faptul că mai mulți membri ai PSD au fost cu Liviu Dragnea la DNA, Iordache a spus: "Era un act de solidaritate".

"Modul în care ne comportăm la un anumit moment... Cred că e un act normal. Poți să susții un coleg în niște momente dificile și, repet, modul în care merg pe bandă sau se instrumentează anumite dosare nu cred că este în regulă", a afirmat Iordache, la Palatul Parlamentului.

Câteva zeci de persoane — printre care vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, deputații Claudiu Manda și Andreea Cosma — au venit luni în fața sediului DNA pentru a-l susține pe Liviu Dragnea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...