Firea, replică pentru Ponta: Să nu facă declarații politice, să nu fie acuzat de abuz în serviciu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a transmis secretarului general al Guvernului, Victor Ponta, că poate fi acuzat de abuz în serviciu pentru declaraţiile făcute de la tribuna Palatului Victoria şi pe Facebook, ea susţinând că "secretarul general al Guvernului nu are voie să facă politică şi să transmită mesaje politice".

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 18.06.2017 - 09:28

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a transmis secretarului general al Guvernului, Victor Ponta, că poate fi acuzat de abuz în serviciu pentru declaraţiile făcute de la tribuna Palatului Victoria şi pe Facebook, ea susţinând că "secretarul general al Guvernului nu are voie să facă politică şi să transmită mesaje politice".

"Eu ştiam că secretarul general al Guvernului, care este, cel puţin aşa se consideră domnia sa, domnul Victor Ponta, cel mai înalt funcţionar public din ţară, nu are voie să facă politică, să transmită mesaje politice. Practic, secretarul general al Guvernului trebuie să îşi îndeplinească doar atribuţiile din fişa postului, potrivit legii 188 din 1999 privind statutul funcţionarului public. Deci, practic, pentru declaraţiile politice de astăzi de la tribuna Palatului Victoria şi de pe Facebook, pentru că aşa a dorit să se prezinte, poate fi acuzat de abuz în serviciu", a declarat Gabriela Firea, sâmbătă seară, la România TV. Ea a pus atacul lui Victor Ponta pe seama faptului că ”este prea tensionat” și a susținut că premierul Sorin Grindeanu şi Victor Ponta "au vrut să preia putere numai prin ilegalităţi, dar, după votul din Parlament, avocaţii, juriştii partidului vor face toate cele necesare pentru a restabili legalitatea". 

Victor Ponta i-a recomandat sâmbătă, primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, să ia o pauză de la propaganda politică de la televiziuni şi să îşi facă datoria faţă de bucureşteni conform fişei postului, în contextul în care a fost cod galben de ploi puternice şi descărcări electrice în Capitală şi în mai multe judeţe. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...