9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăTechDragnea: "Nu sunt Răzgândeanu." Ce a spus în cadrul CExN al PSD

Dragnea: “Nu sunt Răzgândeanu.” Ce a spus în cadrul CExN al PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că va continua să-l susțină pe Valeriu Zgonea pentru funcția de președinte executiv al partidului și că nu se va răzgândi în această privință.

“Eu nu sunt Răzgândeanu. Mi-am anunțat susținerea pentru Valeriu Zgonea, am spus-o public și mi-o susțin. Este dreptul meu să votez și voi vota la Congres pentru Valeriu Zgonea”, a spus Dragnea la finalul ședinței Comitetului Executiv Național (CExN) al partidului, conform Agerpres.

Întrebat dacă susținându-l pe Zgonea nu dezavantajează competiția în care s-a mai înscris pentru funcția de președinte executiv și Constantin Niță, Dragnea a negat.

Citește și Liviu Dragnea și-a anunțat favoritul pentru funcția de președinte executiv al PSD

“Delegații la Congres sunt oameni care votează în funcție de încrederea pe care le-o inspiră fiecare candidat, dar nimeni nu-mi ia mie dreptul să spun cu cine voi vota”, a precizat liderul social-democrat.

Rugat să comenteze dacă Niță candidează la Congres în semn de revoltă față de faptul că unii lideri nu au respectat decizia de interzicere a cumulului de funcții, Dragnea a replicat: “Sper că nu e motivul pentru care el candidează la două funcții pentru că dacă el candidează având motivația revolta n-o să-l voteze nimeni. Eu cred că el candidează (…) încercând să spună delegaților că e bun și pentru una și pentru alta, nu din revoltă”.

Pentru funcția de președinte executiv al PSD candidează la Congresul de duminică președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea și fostul ministru al Economiei Constantin Niță.

Cele mai citite

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

Românii Investesc Record în Titlurile de Stat: O Premieră în Guvernarea PSD

Sub guvernarea lui Marcel Ciolacu, investițiile fără precedent devin motorul dezvoltării țării, iar economia României se clasează constant printre cele mai dinamice din Uniunea...
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...
Ultima oră
Pe aceeași temă