Deputatul PSD de Timiș Matei Suciu anunță că va vota moțiunea împotriva lui Grindeanu, deși organizația din acest județ este de partea premierului

Deputatul PSD de Timiș Matei Suciu a anunțat sâmbătă că va vota alături de alți parlamentari din țară moțiunea de cenzură care va fi depusă de PSD contra Guvernului Grindeanu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.06.2017 - 20:17

Deputatul PSD de Timiș Matei Suciu a anunțat sâmbătă că va vota alături de alți parlamentari din țară moțiunea de cenzură care va fi depusă de PSD contra Guvernului Grindeanu, informează Agerpres.

"Sorin Grindeanu și Victor Ponta calcă în picioare opțiunea a 3.200.000 de români care au votat PSD și Programul de guvernare. Ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat din partea unui grup meschin de interese care va răspunde în fața legii și în fața românilor pentru puciul din aceste zile", a declarat Suciu, potrivit unui comunicat transmis sâmbătă.

Deputatul de Timiș susține că nu toți timișorenii sunt de acord cu acțiunea ''neconstituțională'' a lui Sorin Grindeanu și că cei mai mulți ''manifestă dispreț față de cei care îi trădează pe români, confiscându-le votul din 11 decembrie".

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...