7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăTechDeputatul liberal Cezar Preda susține că electoratul PSD nu vrea autostrăzi, ci...

Deputatul liberal Cezar Preda susține că electoratul PSD nu vrea autostrăzi, ci pensii: Asta este țara pe care a vrut-o partidul și pe care o va avea. Nu ai cum să împaci și capra și varza!

Președintele interimar al PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, susține că electoratul PSD nu vrea autostrăzi, ci pensii, ceea ce va reprezenta o problemă pentru liberali, atunci când ei vor veni la putere, informează Agerpres.

„Nu este o noutate pentru PNL că PSD face asemenea lucruri, pentru că electoratul lui nu vrea autostrăzi, vrea pensii! Și face treaba asta! Problema mare a PNL este când va veni la putere, ce facem? De tăiat salarii nu se mai pune problema, de pensii nici atât. Vom avea o țară… Știți că în România sunt drumuri naționale de pământ? Asta este țara pe care a vrut-o PSD-ul și pe care o va avea. Nu ai cum să împaci și capra și varza! E cineva aici care își dorește salariu mai mare sau pensie mai mare? Nu ai voie ca politician să amanetezi viitorul unei țări!”, a spus Cezar Preda, la Liga Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița.

Deputatul PNL a vorbit și despre situația stârnită în România de adoptarea Ordonanței 13.

„Sigur nu vor mai fi ordonanțe date noaptea! Sigur de Justiție nu se va mai lua nimeni, cel puțin câtva timp de acum înainte. Sigur vom avea probleme în semestru doi cu ceea ce privește acoperirea cheltuielilor de salarizare. Ce frumos e să mărești salariile cu 20% și să îi spui primarului: le plătești tu! Păi, e simplu așa”, a mai afirmat deputatul.

Miercuri, la Casa Tineretului din Târgoviște, a avut loc Liga Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița. Singurul candidat pentru președinția acestui for a fost primarul din Răcari, Marius Caravețeanu. PNL are, în Dâmbovița, 19 primari și 390 de consilieri județeni și locali.

Cele mai citite

Camere video în școli pentru siguranța elevilor

Ligia Deca, ministrul Educației, susține că utilizarea camerelor video în școli va garanta siguranța elevilor. De altfel, instituțiile abilitate și persoanele autorizate vor avea...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

Cum își schimbă Nicușor Dan aspectul fizic, în timpul campaniilor electorale. FOTO

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pare să fie extrem de preocupat de aspectul său fizic, în perioada campaniilor electorale, când dorește să pară...
Ultima oră
Pe aceeași temă