Daniel Constantin sugerează că Victor Ponta va intra în partidul Pro România

Victor Ponta, fostul președinte al PSD, va face un anunț. în cel mult o lună de zile, în care va confirma dacă aderă la partidul Pro România, a declarat, duminică, fondatorul acestei formațiuni, deputatul Daniel Constantin.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2019 - 16:21

Victor Ponta, fostul președinte al PSD, va face un anunț. în cel mult o lună de zile, în care va confirma dacă aderă la partidul Pro România, a declarat, duminică, fondatorul acestei formațiuni, deputatul Daniel Constantin, informează Agerpres.

"Am vorbit multe, o să vă spună dânsul. Victor Ponta e un politician foarte bun și o personalitate puternică. Un astfel de anunț cu siguranță trebuie să îl facă dânsul. (...) O astfel de decizie majoră trebuie să vină din partea domniei sale. Haideți să mai așteptăm câteva zile, o lună de zile și dânsul cu siguranță își va anunța viitorul. A spus că nu mai este în PSD cu regret. Cred că în scurt timp va face un anunț'', a declarat Daniel Constantin, întrebat dacă fostul premier se va înscrie în noua formațiune politică.

Daniel Constantin a lansat la finalul lunii mai partidul PRO România, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfășurat pe terasa unui hotel, în prezența a mai multor zeci de persoane.

Duminică, Daniel Constantin a fost prezent în comuna Jina (județul Sibiu), la un festival cu o tradiție de 47 de ani, la care au participat ciobani din patru județe — Sibiu, Alba, Vâlcea și Argeș.

Comentarii