Daniel Barbu: PMP apără interesele personale ale lui Traian Băsescu

Senatorul Daniel Barbu care face parte din Grupul de inițiativă pentru păstrarea identității liberale a declarat că Partidul Mișcarea Populară încearcă prin acțiunile sale să apere interesele personale ale lui Traian Băsescu.

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 24.06.2014 - 16:03

Senatorul Daniel Barbu, care face parte din Grupul de inițiativă pentru păstrarea identității liberale, a declarat că Partidul Mișcarea Populară încearcă prin acțiunile sale să apere interesele personale ale lui Traian Băsescu.

„Este de-a dreptul jenant modul în care apropiații lui Băsescu încearcă să își acopere șeful. Demersul celor de la Mișcarea Populară nu reprezintă altceva decât o încercare disperată de a-l salva pe Traian Băsescu din tăvălugul în care a fost prins de scandalul fratelui său. Cei de la PMP demonstrează încă o dată că pentru ei nu contează interesele României, ci prioritare sunt interesele personale ale lui Traian Băsescu”, a afirmat senatorul.

Partidul Mișcarea Populară a depus, marți, o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu, în care îl acuză de trafic de influență pentru "bilețelul roz" trimis președintelui Traian Băsescu în 2007 pentru a Parchet în favoarea prietenului său, Dinu Patriciu.

Daniel Barbu a declarat că PMP încearcă să îl denigreze pe Călin Popescu Tăriceanu, doar pentru a-i face pe plac lui Traian Băsescu.

„În loc să ia atitudine față de modul în care familia Băsescu, prin afacerile derulate cu clanuri de interlopi, a afectat imaginea țării și să îi ceară socoteală lui Traian Băsescu, cei de la Mișcarea Populară se angajează în tot felul de acțiuni ce nu fac şi mai evidentă situaţia penibilă în care se află. PMP face ceea ce ne-a obișnuit deja, își bate joc de români și de România doar pentru ca Băsescu să fie salvat. Servilismul de care aceștia dau dovadă este fără margini, în condițiile în care preferă să denigreze al doilea om în stat doar pentru a-i face pe plac lui Băsescu. PMP ridica România în campanie electorală, iar acum o trânteşte în mocirlă alături de familia Băsescu”, a apreciat Barbu.

Citește totul despre:

Comentarii