Crin Antonescu îl ironizează pe Traian Băsescu: După ce ai fost președintele tuturor românilor, te bucuri că ai luat cinci la sută din voturi la alegerile parlamentare

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, l-a ironizat, miercuri seară, pe fostul șef al statului, Traian Băsescu, pe motiv că partidul condus de acesta, PMP, a obținut la limită numărul de voturi necesare pentru a intra în Parlament, iar Băsescu s-a declarat mulțumit că a devenit senator.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2016 - 22:36

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, l-a ironizat, miercuri seară, pe fostul șef al statului, Traian Băsescu, pe motiv că partidul condus de acesta, PMP, a obținut la limită numărul de voturi necesare pentru a intra în Parlament, iar Băsescu s-a declarat mulțumit că a devenit senator.

"După ce ai fost președintele tuturor românilor, să te bucuri că ai luat abia cinci la sută din voturi la alegeri?", s-a întrebat retoric Crin Antonescu în emisiunea "Jocuri de putere" de la Realitatea Tv.

"După ce-au fost președinți ai României, domnii Iliescu și Băsescu se plimbă în Parlament și fac glume", a comentat Crin Antonescu (Ion Iliescu fiind și el senator, în perioada anilor 2004 - 2008, după ce a fost șef al statului).

Fostul lider liberal a declarat în acest context că îl apreciază pe fostul președinte Emil Constantinescu pentru motivul că, după ce și-a încheiat mandatul de șef de stat, acesta a înțeles că nu trebuie să "coboare" la un statut de senator sau de deputat.

Citește totul despre:

Comentarii