Cine crede Băsescu că va fi primarul Bucureștiului

Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, a declarat, duminică seară, într-un interviu acordat B1 Tv, că propunerea PNL pentru Primăria Bucureștiului, Cristian Bușoi, nu are nici o șansă, în timp ce Nicușor Dan ar putea câștiga alegerile.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 04.01.2016 - 08:34

Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, a declarat, duminică seară, într-un interviu acordat B1 Tv, că propunerea PNL pentru Primăria Bucureștiului, Cristian Bușoi, nu are nici o șansă, în timp ce Nicușor Dan ar putea câștiga alegerile.

"În ceea ce-l privește pe Bușoi, nu-i dau nicio șansă, oricâte eforturi politice și nepolitice s-ar face pentru câștigarea alegerile de către Bușoi. În ceea ce-l privește pe Nicușor Dan, dacă va avea o forță politică care să-l sprijine, o forță consistentă, s-ar putea să poată câștiga, dar deocamdată e prematur", a declarat Băsescu duminică la B1 TV.

El a amintit că PNL are deja primar la București. "Liberalii au acum primar. Nu știu de ce Iohannis nu l-a luat pe primarul liberal în funcție al Capitalei să meargă cu el ca să-i arate Bucureștiul, că sunt convins că nu-l cunoaște, e sibian, e cum eram eu în 1991, când am venit de la Constanța, nu cunoșteam Bucureștiul", a precizat Traian Băsescu.

Citește totul despre:

Comentarii