Antonescu: Tăriceanu nu are nicio calitate să vorbească despre organizarea unui Congres Extraordinar după 25 mai

Liderul PNL Crin Antonescu este de părere că președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu nu are nicio calitate să vorbească despre eventualitatea organizării unui Congres Extraordinar după alegerile din 25 mai.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.05.2014 - 22:34

Liderul PNL Crin Antonescu este de părere că președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu nu are nicio calitate să vorbească despre eventualitatea organizării unui Congres Extraordinar după alegerile din 25 mai, informează b1tv.


La finalul unui miting electoral organizat la Rovinari, Gorj, Antonescu a declarat, fiind întrebat de către jurnalişti despre scrisoarea adresată de Călin Popescu Tăriceanu membrilor de partid, că nu îl interesează ce face sau ce spune acesta.

"Nu are nicio calitate să vorbească despre un Congres şi nu mă interesează ce spune el", a declarat Antonescu.
 

Călin Popescu-Tăriceanu spune, într-o "scrisoare deschisă către liberali", că el crede că "prezenţa PNL în Guvernul USL e mandatul pe care alegătorii l-au dat în 2012" şi că direcţia pe care o va urma PNL trebuie decisă în cadrul unui Congres extraordinar organizat imediat după alegerile din 25 mai.

El menţionează că, "în urma discuţiilor avute în ultimul timp cu mulţi colegi liberali", crede în necesitatea unei componente liberale în actul de guvernare. 

Citește totul despre:

Comentarii