Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parlamentarii USR din București vor protesta în stradă

Parlamentarii şi consilierii USR din Bucureşti vor protesta în stradă "împotriva abuzului puterii PSD care eliberează Piaţa Victoriei, prin violenţă, pentru a face loc târgului Gabrielei Firea".

Romulus Georgescu 0 comentarii

02.12.2017 - 15:15

"Şi Ion Iliescu a eliberat Piaţa Universităţii, tot prin violenţă, în 1990. PSD-ul de azi foloseşte Jandarmeria ca bâtă împotriva celor care contestă o putere care încearcă să acapareze statul pentru ca o gaşcă de corupţi, condusă de Liviu Dragnea, să scape de justiţie. PSD batjocoreşte Constituţia României în care dreptul la liberă întrunire este sacru. Decizia Gabrielei Firea, unealta lui Liviu Dragnea, de a instala un târg în Piaţa Victoriei, loc consacrat pentru proteste, în care nu au fost organizate niciodată târguri, reprezintă practic o interzicere a protestelor", afirmă reprezentanţii USR pe pagina de Facebook.

USR afirmă că nu este întâmplător că "primăriţa PSD a organizat târguri în toate pieţele din Bucureşti".

"Este un act premeditat de interzicere a protestelor, tocmai în luna în care legile anti-justiţie se adoptă în Parlament", susţine sursa citată.

O parte dintre protestatarii aflaţi în Piaţa Victoriei au intrat în conflict sâmbătă cu angajaţii Primăriei Capitalei care amenajează târgul de sărbători, au împins gardurile de protecţie şi au încercat să intre pe partea carosabilă.

Primăria Capitalei va organiza, în Piaţa Victoriei, în perioada 5-17 decembrie, evenimentul cultural dedicat copiilor "Târg de sărbători - Festival de colinde şi obiceiuri de iarnă", urmând ca pe 31 decembrie, în acelaşi loc, să se desfăşoare concertul de Revelion.

Comentarii