4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăPaleologu cheamă partidele de centru și dreapta să depășească „sectarismul” în vederea...

Paleologu cheamă partidele de centru și dreapta să depășească „sectarismul” în vederea localelor

Paleologu a adăugat că „nu a intrat în depresie”, pentru că nu a participat la lansarea candidaturii lui Clotilde Armand pentru Primăria Sectorului 1.
Reacția lui Theodor Paleologul vine în contextul în care acesta a anunțat că nu va candida la alegerile locale din 2020, dar se va implica activ în constituirea unei mare alianțe de dreapta care să includă și PMP. În 2016, Paleologu a candidat la Primăria Sectorului 1.

„Nu comentez dorințele politicienilor. Cred că Nicușor Dan trebuie să adune în jurul său candidaţi de la PNL, USR, PMP și PLUS. Liderii acestor partide trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să depășească orice sectarism și tribalism de partid”, a declarat Theodor Paleologu, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, întrebat cum comentează decizia lui Clotilde de aș anunța candidatura fără sa consulte PNL și PMP. Theodor Paleologu a adăugat că „nu a intrat în depresie” pentru că nu a participat la lansarea candidaturii pentru Primăria Sectorului 1.

„Întrebați-l mai bine pe Nicușor Dan dacă s-a supărat că n-a fost invitat. Nici eu n-am fost invitat și vă asigur că nu am dat în depresie. Doamna Armand e liberă să invite pe cine poftește”, a răspuns Paleologul, întrebat cum vede faptul că Nicușor Dan nu a fost invitat la eveniment, deși este suținut de USR București pentru Primăria Capitalei.
Citește și: Disensiunile între USR și PNL ramân adânci. Nicușor Dan nu a fost invitat la lansarea candidatului pentru Sectorul 1.
  
La aproape exact 4 ani de când a fost exclus din PNL pentru că a cerut susținerea lui Nicușor Dan, Theodor Paleologu laudă conducerea PNL pentru Soluția ”Nicușor Dan”.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă