Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ordonanța privind alegerile anticipate nu se știe când va fi trimisă la Monitorul Oficial

Ordonanţa de Urgenţă privind organizarea alegerilor anticipate, adoptată de Guvernul Orban acum o săptămână, n-a fost încă trimisă spre publicare la Monitorul Oficial.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.02.2020 - 15:29

Şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Dancă, a declarat, joi, că Ordonanţa de Urgenţă privind organizarea alegerilor anticipate, adoptată de Guvern săptămâna trecută, va fi trimisă spre publicare la Monitorul Oficial doar în momentul în care va decide premierul Orban.

"În momentul de faţă nu există o decizie a prim-ministrului legată de acest act normativ. În momentul în care prim-ministrul va decide, va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial", a anunţat Ionel Dancă la finalul şedinţei de Guvern de joi, 13 februarie 2020.

După cum se știe, niciun act normativ nu poate intra în vigoare dacă nu este publicat în Monitorul Oficial.

Comentarii