Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florin Iordache

Orban respinge acuzația că parlamentari PNL ar fi votat pentru numirea lui Iordache

Premierul Ludovic Orban respinge acuzația, venită din partea USR, că parlamentari ai PNL ar fi votat pentru numirea lui Florin Iordache în funcția de președinte al Consiliului Legislativ.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

22.10.2020 - 19:19

Premierul Ludovic Orban, președintele PNL, respinge acuzația, venită din partea USR, că parlamentari ai PNL ar fi votat, în plenul Parlamentului, pentru numirea lui Florin Iordache (PSD) în funcția de președinte al Consiliului Legislativ.

Liderul PNL a spus, joi, că nu există niciun scandal între PNL și USR pe acest subiect.

"Nu este niciun scandal, atât noi cât şi USR am atacat alegerea lui Florin Iordache. Scandalul în sine este că o majoritate controlată de PSD şi de aliaţi a putut să ia o astfel de decizie ineptă de a pune în fruntea Consiliului Legislativ un personaj atât de rău famat şi de dubios precum Florin Iordache. Ăsta este lucrul cel mai grav care s-a întâmplat în Parlament", a susținut premierul Orban.

Comentarii