15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăOrban: "O să ajungă Nicolicea ministrul Justiţiei când o face plopul mere...

Orban: “O să ajungă Nicolicea ministrul Justiţiei când o face plopul mere şi răchita micşunele”

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat, joi, într-o conferință de presă, la Craiova, că PSD „s-a făcut încă o dată de râs” cu propunerile pentru portofoliile remaniate, mai ales în privința celui de la Justiție.

„Tudorel Toader cu Nicolicea (la Ministerul Justiției – n.r.) e ca şi cum l-ai schimba pe Dragnea cu ta-su`”, a spus Orban, citează Mediafax.

Liderul PNL a mai spus că Eugen Nicolicea va ajunge ministru al Justiției „când o face plopul mere şi răchita micşunele”.

„E clar că Dragnea a ajuns la un asemenea nivel de disperare să scape de puşcărie încât şi-a găsit singurul inconştient care este dispus să iniţieze ordonanţa privind aministia şi graţierea. Dar vreau să îi liniştesc pe români şi să le spun că era vorba aia cu când o face plopul mere şi răchita micşunele. O să ajungă Nicolicea ministrul Justiţiei când o face plopul mere şi răchita micşunele”.

Deputatul Eugen Nicolicea este propunerea la ministerul Justiție în locul lui Tudorel Toader, după ce PSD a decis să îi retragă sprijinul politic.

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă