13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăOrban liniștește apele în coaliție. De ce crede că nu e o...

Orban liniștește apele în coaliție. De ce crede că nu e o criză acum

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus luni, după ședința liberalilor, că premierul beneficiază de susținere totală și nu se pune în discuție schimbarea configurării politice.

„Noi nu ne jucăm cu România. Îndemnul nostru este să lăsăm la o parte ceea ce ne separă și să ne concentrăm pe buna guvernare”, spune Orban.

La rândul său, premierul Florin Cîțu a răspuns la cel puțin 3 întrebări astfel: „îi asigur pe toți membrii cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanței, nu pe ceea ce spun că fac”.

Orban l-a completat spunând că atunci când un ministru își atacă un coleg de guvernare înseamnă că nu mai vrea să facă parte din guvernul respectiv.

„Este profund dăunător să își permită să dea declarații împotriva premierului, astfel de declarații, de cele mai multe ori nefondate, dă opoziția”, spune Orban.

Acesta adaugă că exprimarea „criză în coaliție” e poate prea mult spus, fiind vorba despre „o reacție emoțională la o decizie salutară a premierului care a decis să îmbunătățească activitatea” în sănătate

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă