40 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăPoliticăOrban ironii la adresa lui Ciolacu: Oricum PSD este în grevă parlamentară

Orban ironii la adresa lui Ciolacu: Oricum PSD este în grevă parlamentară

„Oricum PSD este în grevă parlamentară”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre anunțul lui Marcel Ciolacu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, joi, că în următoarea ședință a Biroului Permanent Național va propune colegilor săi intrarea în grevă parlamentară dacă guvernanții nu vor duce Planul Național de Rederesare și Reziliență în Parlament, pentru a fi discutat.

Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, la Antena 3, că Planul Național de Redresare și Reziliență a fost trimis înapoi de la Bruxelles pentru că nu e bun și România poate rata banii europeni.

„Dacă nu vor veni cu PNRR să îl prezinte în Parlament, am să propun colegilor mei să intrăm în grevă parlamentară. Mai exact vom fi în Parlament la grupurile parlamentare, vom participa la comisii , nu vom mai participa la plen, iar domnul Iohannis să-și gestioneze Guvernul său și Parlamentul său fără opoziție în sală. Nu mai participăm la votul final, la voturile din Parlament. Voi propune la primul BPN. E mult prea mult. Sunt ultimele 8 zile”, a spus la Antena 3 social-democratul.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă