Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban: Există o rezervă faţă de capacitatea femeilor de a face performanţă la vârf

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale, că există o rezervă faţă de capacitatea femeilor de a face performanţă la vârf şi a încurajat femeile din partid să candideze pentru funcţii de conducere.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 17.12.2017 - 17:06

”Încă persistă în percepţia publică un soi de conservatorism. Încă există din păcate o rezervă faţă de capacitatea femeilor de a face performanţă la vârf. Vă spun că şi în rândul doamnelor există reţineri interioare de a intra cu adevărat într-o competiţie pe picior de egalitate cu bărbaţii pentru ocuparea poziţiilor importante în partid, în administraţia locală şi în stat. (...) Pentru mine, voi trebuie să vă sprijiniţi reciproc. (...) OFL trebuie să fie un sprijin în susţinerea acelor colege (...) care îndrăznesc să se confrunte pentru funcţiile de conducere în partid şi pentru funcţiile de conducere în administraţia locală şi centrală, fără emoţie, fără niciun fel de complex, cu toata energia şi tăria de care sunt capabile”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că, din păcate, doar o singură filială judeţeană a PNL este condusă de o femeie.

”Astăzi, din păcate, avem o singură filială judeţeană care este condusă de o doamnă. (...) Nu trebuie să aveţi niciun fel de emoţie. A candida este o afirmaţie. În momentul în care candidezi în interiorul partidului sau în afara partidului, dacă reuşeşti să obţii încrederea oamenilor din partid şi din afara partidului, este o afirmaţie, o posibilitate de fi cunoscut, de a-ţi exprima ideile, de a te prezenta pe tine aşa cum eşti”, a spus liderul PNL.

La Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale funcţia de preşedinte OFL este disputată de Cristina Trăilă şi Florica Cherecheş. La Congres participă 1.110 membre ale PNL.

Comentarii