Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban, dispus să facă plângere penală și în cazul Pilonului II

Orice atentat la proprietatea contribuabililor la Pilonul II de pensii poate îmbrăca forma unei fapte de natură penală, a anunţat miercuri preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

23.05.2018 - 19:58

"Orice atentat la proprietatea cetăţenilor români care sunt contribuabili la Pilonul II de pensii cu siguranţă poate să îmbrace forma unei fapte de natură penală. Eu, în schimb, îmi păstrez încrederea totuşi nu vor avea curajul să distrugă Pilonul II de pensii, să-şi bată joc de cetăţenii români care contribuie la Pilonul II de pensii şi mai ales să-şi bată joc de şansa acestor cetăţeni români activi ca atunci când vor ajunge la pensie să poată să aibă o pensie decentă", a declarat Orban la Parlament, citează Agerpres.

Întrebat dacă va depune o plângere penală în cazul în care se modifică regulile la Pilonul II de pensii, el a spus: "Să vedem dacă va exista un act normativ şi dacă vor exista elemente care să poată să constituie elemente constitutive ale unei posibile infracţiuni".

"Dar atragem încă odată atenţia PSD şi ALDE - nu furaţi banii românilor, pentru că va ieşi rău!. (...) Dacă văd că în apartamentul vecinilor intră un hoţ, ce să fac? Să mă uit la televizor în continuare? Să mă fac că nu văd? Normal că anunţ Poliţia. Mi se pare un gest de responsabilitate civică gestul de a sesiza organele de anchetă, organele învestite prin lege şi prin Constituţie atunci când consideri că ai de-a face cu o infracţiune. Cu cetăţenii cinstiţi trebuie să fii cinstit, cu infractorii trebuie să-i dai pe mâna Poliţiei", a adăugat preşedintele PNL.

Comentarii