Orban, despre locul său de muncă: "Este dreptul dvs. să întrebaţi şi al meu să nu răspund"

Preşedintele PNL Ludovic Orban a părăsit vineri conferinţa de presă, după ce a fost întrebat în repetate rânduri despre locul său de muncă, în urma informaţiilor apărute în presă că ar avea un job la o firmă care are mai multe contracte cu statul.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 20.04.2018 - 19:28

"Nu vă dau niciun răspuns la întrebare. Este dreptul meu legal să am un venit şi să îmi câştig existenţa. Subiectul acestei conferinţe de presă este altul. Este dreptul dumneavoastră să întrebaţi şi al meu să nu răspund, în afară de ce v-am spus", a spus Ludovic Orban.

Întrebat despre contractele cu statul ale firmei respective, Orban a spus: "Nu am probleme de legalitate sau moralitate pe această temă".

Ulterior, liderul PNL a părăsit conferinţa de presă.

Site-ul psnews.ro a publicat informaţia potrivit căreia liderul PNL Ludovic Orban este angajat al firmei SC Revicond Canaltech SRL, unde jumătate din acţiuni le-ar avea omul de afaceri Ghanem Said.

Sursa citată precizează că firma Revicond Canaltech SRL face parte dintr-un grup mai mare de firme, abonate la contracte cu statul, deţinute de Daniel Ioan Boca şi Said Ghanem.

Comentarii