Orban, atac dur la Florin Iordache: O cârpă de şters pe jos a lui Liviu Dragnea

Preşedintele PNL Ludovic Orban îl critică în termini duri pe deputatul Florin Iordache, despre care spune că este “o cârpă de şters pe jos a lui Liviu Dragnea”

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.10.2019 - 16:53

“Din nou s-a dovedit că Florin Iordache nu este altceva decât o cârpă de şters pe jos a lui Liviu Dragnea şi că în continuare acţionează la comenzile lui Liviu Dragnea. PSD-ul nu a avut încredere să-l lase pe preşedintele Camerei Deputaţilor să conducă şedinţa, pe domnul Ciolacu, şi l-a trimis pe soldatul japonez care continuă să lupte pentru DRagnea în Parlamentul României, pe penibilul şi dezastruosul Florin Iordache”, a declarat liderul PNL.
Acesta a spus că Opoziţia a pus PSD “în situaţia să înţeleagă că nu pot să-şi bată joc de democraţie şi că nu pot să calce în picioare.
Declaraţie sale au survenit respingerii în plenul reunit a ordinii de zi propuse de PSD, care prevedea ca moţiunea de cenzură să fie citită miercuri şi votată luni, ceea ce a dovedit că PSD nu mai deţine majoritatea în Parlament. Şedinţa a fost condusă de Florin Iordache.

 

Comentarii