Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban: "Cred că am eliberat din funcţie aproape 40 de secretari de stat PSD"

Premierul liberal a trecut la decapitarea PSD din toate structurile statului. Azi, secretarii de stat. A dat afara nu mai puțin de 38 de oameni.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.11.2019 - 21:06

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi seară, că a semnat eliberarea din funcţie a ”aproape 40 de secretari de stat PSD”, iar în cursul zilei de vineri va continua. ”Toată clientela PSD va părăsi guvernarea liberală, pentru că noi nu acceptăm să lucrăm cu cei care şi-au bătut joc de România trei ani de zile”, a spus Orban.

”Am semnat a doua tranşă, am eliberat din funcţie cred că aproape 40 de secretari de stat PSD. Mâine voi continua. Sigur că trebuie pregătite deciziile, trebuie analizată baza legală şi trebuie să semnez. Dacă as fi putut mai repede, i-aş fi eliberat mai repede”, a declarat, joi seară, premierul Ludovic Orban.

Acesta a explicat că sunt funcţii de demnitate publică, iar ”toţi secretarii de stat PSD, toţi preşedinţii, vicepreşedinţii şi toată clientela PSD va părăsi guvernarea liberală, pentru că noi nu acceptăm să lucrăm cu cei care şi-au bătut joc de România trei ani de zile”.


”Voi elibera peste tot secretari de stat”, a spus Orban, întrebat la ce ministere sunt cei mai mulţi.

În plus, întrebat despre comasarea ministerelor, Orban a afirmat că va fi redus ”drastic” numărul secretarilor de stat.

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că a început deja să semneze decizii de demitere a unor secretari de stat, dând ca exemple deciziile de eliberare din funcţie ale fiilor unor politicieni precum Adrian Năstase, Dumitru Buzatu sau fiul generalului în rezervă Marian Tutilescu.

"Cred că o să fac febră musculară de la semnat decizii de demitere", a afirmat primul ministru.

 

Comentarii