4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăOprișan: Putem aresta oameni politici. Alţii vor face aceleaşi greșeli. Sistemul e...

Oprișan: Putem aresta oameni politici. Alţii vor face aceleaşi greșeli. Sistemul e greșit

Oprişan a afirmat că PSD şi-a propus să schimbe acest lucru, astfel încât “să nu existe faptă fără responsabilitate”.

“Putem să arestăm câţi oameni politici vrem. Dar lucrurile nu se vor schimba. Vor veni alţii şi vor face aceleaşi greşeli. Sistemul este greşit, legile sunt greşite. Dar PSD şi-a propus să schimbe asta. Parlamentul României va repara toate aceste lucruri, în aşa fel încât să nu existe faptă fără responsabilitate”, a declarat Marian Oprişan, citat de News.ro.

Liderul PSD Vrancea a mai spus că persoanele care fură de la comunitate trebuie să meargă la puşcărie, la fel şi cei care fac abuzuri împotriva cetățenilor.

Oprișan a mai vorbit şi despre aeroportul care ar trebui să se construiască în regiunea Brăila-Galaţi-Vrancea.

“Când am spus că vreau să fac cu colegii şi cetăţenii aeroport la Focşani, unii au spus că sunt nebun. Astăzi vă spun că vreau cu toată forţa pentru aglomeraţia urbană Brăila – Galaţi – Vrancea un aeroport. Vreau să înţelegem că România şi Bucureştiul trebuie să îşi plătească datoria faţă de Moldova de la 1859, pentru că atunci când s-a negociat, Bucureştiul şi-a luat angajamente majore. Sper să ne ţinem de cuvânt şi să-i dăm Moldovei ceea ce merită: un aeroport şi autostrada Moldova”, a spus Oprişan.

Discursurile candidaţilor la congresul PSD se susţin cu sala aproape goală, în condiţiile în care votul este în desfăşurare.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă