Marian Oprișan (Foto: Radio Cluj)

Oprișan: Putem aresta oameni politici. Alţii vor face aceleaşi greșeli. Sistemul e greșit

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a spus în cadrul discursului său din Congresul de sâmbătă că oamenii politici care fac greşeli pot fi arestaţi, însă vor veni alţii în locul lor care vor face aceleaşi greşeli, întrucât și sistemul şi legile sunt greşite.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.03.2018 - 17:48

Oprişan a afirmat că PSD şi-a propus să schimbe acest lucru, astfel încât "să nu existe faptă fără responsabilitate”.

"Putem să arestăm câţi oameni politici vrem. Dar lucrurile nu se vor schimba. Vor veni alţii şi vor face aceleaşi greşeli. Sistemul este greşit, legile sunt greşite. Dar PSD şi-a propus să schimbe asta. Parlamentul României va repara toate aceste lucruri, în aşa fel încât să nu existe faptă fără responsabilitate”, a declarat Marian Oprişan, citat de News.ro.

Liderul PSD Vrancea a mai spus că persoanele care fură de la comunitate trebuie să meargă la puşcărie, la fel şi cei care fac abuzuri împotriva cetățenilor.

Oprișan a mai vorbit şi despre aeroportul care ar trebui să se construiască în regiunea Brăila-Galaţi-Vrancea.

"Când am spus că vreau să fac cu colegii şi cetăţenii aeroport la Focşani, unii au spus că sunt nebun. Astăzi vă spun că vreau cu toată forţa pentru aglomeraţia urbană Brăila – Galaţi – Vrancea un aeroport. Vreau să înţelegem că România şi Bucureştiul trebuie să îşi plătească datoria faţă de Moldova de la 1859, pentru că atunci când s-a negociat, Bucureştiul şi-a luat angajamente majore. Sper să ne ţinem de cuvânt şi să-i dăm Moldovei ceea ce merită: un aeroport şi autostrada Moldova”, a spus Oprişan.

Discursurile candidaţilor la congresul PSD se susţin cu sala aproape goală, în condiţiile în care votul este în desfăşurare.

Comentarii