6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăOprişan: În acest moment, în partid nu avem ce să schimbăm

Oprişan: În acest moment, în partid nu avem ce să schimbăm

“În acest moment, în partid nu avem ce să schimbăm, pentru că trebuie să luăm act, din mers, de faptul că în Parlament, datorită trădătorilor PSD, ca să ne înţelegem, aici a fost vorba de trădare. Toţi cei care au fost aleşi pe listele PSD şi au pus piciorul la alte partide sunt de fapt trădătorii partidului (…). Din cauza trădătorilor, Guvernul a picat, şi nu din cauza acţiunilor Opoziţiei”, a afirmat Oprişan.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu au dorit ca această moţiune de cenzură să fie adoptată, liderul PSD a spus că nu, susţinând că, acum, poporul o să aibă o viaţă mai proastă cu personaje de tip “Sică Mandolină”.

“Nu, toţi colegii care suntem membri ai PSD am dorit să nu treacă această moţiune, din cauza faptului că trebuia să ducem la capăt programul de guvernare. Acum o să vedeţi, din nefericire, cu personaje de tip Sică Mandolină, poporul o să aibă o viaţă mai proastă”, a susţinut Oprişan.

Despre Ana Birchall, ministrul Justiţiei, Oprişan a spus că aceasta ar trebui “să-şi ţină gura, puţin sau mai mult”.

“Ana Birchall ar trebui să-şi ţină gura, puţin sau mai mult, din multe puncte de vedere (…). Existenţa Secţiei Speciale pentru anchetarea magistraţilor este perfect justificată şi ea s-a născut ca soluţie la marile abuzuri făcute de parchetele din România”, a mai susţinut Oprişan.

Oprişan a făcut aceste precizări înainte de şedinţa de campanie a PSD.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă