Liviu Dragnea (Foto: Antena 3)

Opoziţia cere demararea procedurii de revocare a lui Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor

PNL va propune, luni, spre analiză, oportunitatea iniţierii unui proiect de hotărâre pentru schimbarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2018 - 11:09

Deputatul PNL Gigel Ştirbu va propune, luni, Biroului Executiv al formaţiunii, spre analiză, oportunitatea iniţierii unui proiect de hotărâre pentru schimbarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, informează Mediafax.

”Astăzi (luni - n.r.), în şedinţa Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal voi propune spre analiză oportunitatea iniţierii unui proiect de hotărâre pentru schimbarea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea”, a anunțat Gigel Ştirbu pe pagina sa de Facebook.

El a mai afirmat că se aşteaptă ca revocarea lui Liviu Dragnea de la preşedinţia Camerei Deputaţilor să fie votată şi de parlamentari social-democraţi.

”Vreau să vedem cu toţii dacă cei 50 de parlamentari PSD de care vorbeau Stănescu, Firea şi Ţuţuianu se gândesc într-adevăr la binele României sau vor doar să pună mâna pe puterea din partid”, a conchis Ştirbu.

Comentarii