Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Neculai Onțanu (Foto: Facebook)

Neculai Onțanu vrea să fie din nou primar în Sectorul 2

Fostul primar Neculai Onțanu, foarte cunoscut din perioada în care era coleg de partid cu Gabriel Oprea, a anunțat că va candida din nou pentru mandatul de primar al Sectorului 2.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.01.2020 - 13:03

Neculai Onțanu, fost primar al Sectorului 2 al Bucureștiului, și-a lăsat, sâmbătă, candidatura la alegerile locale din anul 2020, pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2.

Neculai Onțanu, fost membru al partidului condus de Gabriel Oprea, va candida în anul 2020 la Primăria Sectorului 2 din partea partidului ADER.

”În urma multor analize şi frămîntări, împreună cu toată Organizaţia Partidului ADER din Sectorul 2 am ajuns la concluzia că această funcţie trebuie să revină unei persoane care a dovedit că are calităţile unui bun conducător şi a unui gospodar. I-am cerut repetat şi insistent să accepte această nominalizare domnului Neculai Onţanu, pe care l-am asigurat că are toată susţinerea noastră şi a locuitorilor Sectorului 2”, a transmis un comunicat al partidului ADER.

Comentarii