Olguța Vasilescu confirmă spusele lui Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a declarat că Ponta, Ilie Sârbu şi George Maior, au stabilit lista celor 15 persoane din partid care trebuie arestate, deoarece erau "incomode". Olguța Vasilescu, confirmă dezvăluirile fostului edil, spunând că Vanghelie a sunat-o pentru a o informa în 2014.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 15.03.2018 - 10:32

Marian Vanghelie, fost lider în PSD, a declarat că fostul premier Victor Ponta, Ilie Sârbu şi fostul director SRI, George Maior, au stabilit lista celor 15 persoane din partid care trebuie arestate, deoarece erau "incomode", atât pentru Ponta, cât pentru sistem. Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, confirmă dezvăluirile fostului edil, spunând că Marian Vanghelie a sunat-o pentru a o informa despre acest lucru în 2014.

„Pot să confirm că Marian Vanghelie m-a sunat în 2014, după ce eu făcusem o declarație în spațiul public și luasem apărarea unei persoane condamnate pe nedrept. Mi-a spus că de ce nu-ți vezi tu de treaba ta, la Craiova, pentru că, uite, ai intrat pe o listă și o să înceapă să-ți fabrice un dosar. Acum, dacă dau timpul înapoi, constat că într-adevăr atunci a început dosarul meu pe care îl știe toată lumea. La nici o lună a început deja să fabrice acest dosar. Nu l-am întrebat atunci de unde are informația, dar s-a dovedit a fi foarte real.”, a spus Olguța Vasilescu.

Ministrul Muncii povestește și un episod din 2014, când în interiorul partidului se vehicula informația potrivit căreia Victor Ponta voia să devină președintele României, George Maior - premier, iar Gabriel Oprea să ajungă la SRI.

„Cu certitudine vreau să vă spun că în perioada în care aveau loc alegerile prezidențiale a fost la un moment dat o discuție în partid, căreia nu am vrut să-i dau crezare, dar s-a dovedit a fi reală, și anume că Victor Ponta se pregătește să devină președintele României, Maior - premier, iar Oprea să ajungă la SRI. Mi s-a părut hilar. Dar această informație a circulat la vremea respectivă și cred că foarte mulți lideri ai partidului, auzind de această informație, nu au mai tras cu tot sufletul ca Victor Ponta să fie ales președinte”, a mai spus Vasilescu.

Comentarii