7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăVIDEO: Obsesia lui George Simion. A ajuns să-l urmărească pe ministrul energiei...

VIDEO: Obsesia lui George Simion. A ajuns să-l urmărească pe ministrul energiei și la Viena

George Simion s-a filmat, duminică, în timp ce îl urmărea pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe aeroportul din Viena.

Preşedintele AUR l-a numit de mai multe ori pe ministrul liberal „hoţ”, acuzându-l că nu este la serviciu şi că primeşte ordine de la directorii OMV Petrom.

„Ce faci, domnule Virgil? Ai venit să iei ordine de la OMV Petrom? Ce cauţi la Viena? La muncă nu te duci… Ai venit să iei ordine de la stăpânii tăi. Hal de ministru în Guvernul României. Uitaţi-vă cum l-am prins pe hoţul de Virgil la Viena”, a spus Simion, care l-a filmat pe ministrul Energiei mai bine de o oră şi jumătate, totul fiind transmis în direct pe Facebook.

Liderul AUR a insistat din nou asupra demisiei ministrului, însă Virgil Popescu nu i-a dat nicio atenție și și-a continuat drumul.

Cei doi au mai avut și în Parlament mai multe confruntări.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă