Foto: Facebook

O nouă alianță. Sectorul 5 va fi condus de primarul Piedone și de PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și primarul ales în Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, au avut o discuție la sediul PSD, pe tema formării unei alianțe în Sectorul 5 al Capitalei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

06.10.2020 - 19:38

"Am discutat despre majoritate", a precizat liderul PSD, Marcel Ciolacu, după întâlnirea avută la sediul PSD cu Cristian Popescu Piedone - cel care a fost ales primar în Sectorul 5 al Capitalei.

Marcel Ciolacu a precizat că, deși se va alia cu PSD în Sectorul 5, Piedone nu va fi acceptat ca membru PSD, întrucât el face parte dintr-un alt partid (PPUSL), cel în numele căruia a fost ales primar.

"Având în vedere că PSD are numărul cel mai mare de consilieri în cadrul Consiliului Local Sector 5, am ales să discut primii cu domniile lor pentru o posibilă majoritate în cadrul Consiliului Local. Ne-am expus părerile reciproc, atât eu, cât şi domnul Marcel Ciolacu. Consider că discuţiile s-au încheiat. Pot să vă spun că se va forma o majoritate PPUSL-PSD în cadrul Consiliului Local Sector 5", a precizat, la rândul lui, Cristian Popescu Piedone, după întâlnirea avută cu conducerea PSD.

Comentarii