Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Numărătoarea PNL. Iohannis a câştigat în judeţul lui Oprișan

Klaus Iohannis a câştigat alegerile în judeţul Iaşi cu 36,22 la sută, la o diferenţă de peste 15 procente faţă de Viorica Dăncilă, ocupanta locului doi, potrivit numărătorii paralele efectuate de filiala ieşeană a PNL.

Share

Rl online 0 comentarii

11.11.2019 - 08:26

Liberaii au centralizat voturile din 739 de secţii din cele 748 existente în judeţul Iaşi, iar Klaus Iohannis se află pe primul loc, cu 36,22 la sută.

Pe poziţia a doua se află Viorica Dăncilă - 21,19 la sută, urmată de Dan Barna cu 17,79 la sută.

În municipiul Iaşi, Klaus Iohannis a obţinut 33 la sută, Dan Barna este pe locul doi cu 24 la sută, iar Viorica Dăncilă a înregistrat 16 procente.

"Demagogia, populismul, promisiunile deşănţate şi circul mediatic practicate în campaniile electorale trecute nu mai prind la români şi toţi cei care încă se mai pretează la aşa ceva au fost crunt taxaţi. Klaus Iohannis a fost de multe ori ultimul bastion al democraţiei şi alături de PNL, de opoziţia parlamentară şi de asociaţiile civice, singurul care a acţionat concret pentru a bloca derapajele PSD. Iaşiul a fost la înălţime şi îi invit pe toţi ieşenii care îşi doresc modernizarea judeţului şi dezvoltarea regiunii să vină alături de noi şi de proiectul preşedintelui Iohannis“, a scris, pe Facebook, liderul filialei judeţene PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe, imediat după anunţarea primelor estimări ale rezultatelor alegerilor.

Potrivit numărătorii paralele făcute, duminică noapte, de liberalii din Vrancea, în acest judeţ, pe primul loc în preferinţele electoratului s-a aflat preşedintele Klaus Iohannis, care a obţinut 40,49 la sută din voturi. Pe locul al doilea se situează Viorica Dăncilă, cu 28,16 la sută, urmată de Dan Barna, cu 9,97%. La mică distanţă de acesta se află Mircea Diaconu, cu 9,04 la sută.

"Mulţumesc vrâncenilor, dar şi echipei PNL, un rezultat care ne onorează, dar ne şi responsabilizează. Alături de colegul meu, ministrul vrâncean Ion Ştefan, vom depune toate eforturile ca Vrancea să aibă proiecte europene de dezvoltare, iar prin votul acordat preşedintelui Klaus Iohannis să construim împreunî o Românie normală", a declarat, duminică noapte, liderul PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma.

Comentarii

loading...