Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicuşor Dan susţine menţinerea scenariului roşu

,,Sunt absolut de acord cu menţinerea acestei măsuri până vom reuşi să scădem numărul de infectări”.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

31.10.2020 - 16:24

Nicuşor Dan este de acord cu menţinerea scenariului roşu în ceea ce priveşte funcţionarea unităţilor de învăţământ din municipiul Bucureşti, până când se va constata o scădere a numărului de infectări. El promite controale în zonele care prezintă risc ridicat de răspândire a bolii.

"Dacă specialiştii spun că copiii sunt un factor de transmitere a acestei boli şi fiind în situaţia asta gravă, sunt absolut de acord cu menţinerea acestei măsuri până vom reuşi să scădem numărul de infectări”, a afirmat Nicuşor Dan.
 
Primarul general a promis, de asemenea, controale în zonele unde există un risc ridicat de transmitere a virusului. 
 
"Unul din lucrurile pe care o să-l facem cu siguranţă este să controlăm transportul public între Bucureşti şi localităţile învecinate”, a susţinut Dan.
 
El a menţionat că aceste control va viza purtarea măştii în mijloacele de transport.
 
Primarul general a mai afirmat că autorităţile vor "interveni în mare forţă” în zona teraselor care "spre seară se transformă în cluburi” şi care reprezintă un pericol în ceea ce priveşte răspândirea virusului SARS-CoV-2.
 
Inspectorul şcolar general al municipiului Bucureşti, Ionel Puşcaş, consideră că, având în vedere numărul ridicat al infectărilor cu noul coronavirus, "este clar pentru toată lumea" că începând de luni va fi votată prelungirea scenariului roşu pentru unităţile didactice din Capitală.

Citește totul despre:

#bucuresti #nicusor dan

Comentarii