40.8 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăPoliticăNicușor Dan: În patru ani, salariul mediu în Bucureşti poate să urce...

Nicușor Dan: În patru ani, salariul mediu în Bucureşti poate să urce de la 850 la 1.400 de euro

„Aşa cum am prezentat în proiectul pe care l-am prezentat public, salariul mediu al bucureştenilor poate să ajungă în patru ani de mandat la 1.400 de euro pe lună de la 850 de euro pe lună, cât este azi”, a declarat, marți, Nicușor Dan, candidatul PNL și USR – PLUS la Primăria Capitalei.

„Împreună cu Guvernul României – Bucureştiul are nevoie de un parteneriat cu Guvernul României, să aducem marile investiţii de care oraşul are nevoie, trebuie să facem achiziţiile publice predictibile pentru ca ele să genereze piaţa locală, trebuie să vedem ce face şcoala şi cum putem să facem un parteneriat între şcoală şi mediul de afaceri, astfel încât copiii care ies şi din preuniversitar şi din universitar să-şi găsească locurile de muncă pentru care s-au pregătit”, a declarat Nicuşor Dan, marţi, la acțiunea de lansare a programului politic al PNL Bucureşti.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă