Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicușor Dan acuză campania de minciuna și manipulare dusă de Firea la adresa sa

Sâmbătă, într-o conferință de presă, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei a declarat că Gabriela Firea se foloseşte de "minciuni ca să acopere nerealizările şi eşecurile" mandatului său.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 19.09.2020 - 14:23

"Este o campanie de minciună şi de manipulare bazată pe telefoane, pe mesaje pe online neasumate şi, din păcate, pe complicitatea unor instituţii de presă. În primul rând, nu există niciun om în echipa noastră care să aibă coronavirus. Este o minciună şi este o inconştienţă să minţi pe un astfel de subiect. Nu există coronavirus în echipa de campanie. Fake news-ul de ieri cu DNA-ul - o minciună absolută. Faptul că în Parcul Tineretului nu există autorizaţie - există autorizaţie definitivă pentru acea construcţie. Fake news absolut. Că voi tăia subvenţia la căldură - nu e adevărat, ba mai mult ei nu plătesc subvenţia în momentul acesta şi de aceea Termoenergetica este în halul care este şi de aceea oamenii nu au apă caldă. Că voi tăia subvenţia la transportul public - fals. Ei nu plătesc subvenţia acum, de aceea transportul public este în halul în care se află. Că voi tăia subvenţia pentru persoanele cu dizabilităţi - fals. Niciodată nu am spus aşa ceva, dimpotrivă am spus foarte multe măsuri pe care actuala administraţie nu le-a luat şi pe care noi le vom lua pentru persoanele cu dizabilităţi, începând cu cel mai simplu, accesibilizarea oraşului, că în momentul de faţă mulţi oameni nu pot să folosească transportul public, nu pot să folosească serviciul de taximetrie. Asta este modul în care primarul în funcţie vrea să conducă mai departe oraşul, minţind, minţind despre contracandidatul său?", a spus Nicuşor Dan, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Nicuşor Dan i-a cerut Primarului general să răspundă cu privire la informaţiile aduse de el în spaţiul public privind cele 50 de persoane care conduc Primăria Capitalei şi care au "singura calitate de a fi naşi, fini, prieteni, parteneri de afaceri, vecini, copii de naşi, copii de fini, copii de prieteni".

"Oamenii ăştia din cauză că nu au competenţă pentru funcţiile pe care le ocupă nu sunt în stare să atragă fonduri europene, nu sunt în stare să rezolve traficul, nu sunt stare să rezolve poluarea, dimpotrivă dau spaţii verzi pentru ca prieteni de-ai lor să construiască pe ele. Asta e problema reală la care primarul în funcţie trebuie să răspundă", a afirmat el.

Citește totul despre:

Comentarii