19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăNicușor Dan a cerut să fie testat, după ce a participat la...

Nicușor Dan a cerut să fie testat, după ce a participat la ședința cu Vergil Chițac

”Am participat luni la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL la care a fost prezent senatorul Chiţac. La acea şedinţă, BPN a validat susţinerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Voi rămâne izolat la domiciliu împreună cu familia până la rezultatul testului”, anunţă Nicuşor Dan, potrivit News.ro.

El relatează că a sunat la numărul unic de pe site-ul Ministerului Sănătăţii, iar apelul său a fost preluat în 7-8 minute şi a fost direcţionat către Direcţia de Sănătate Publică din sectorul în care locuieşte.

 ”E important să ne păstrăm calmul şi să respectăm regulile impuse de autorităţi. Sănătatea oamenilor din jur şi în special a persoanelor vulnerabile depinde de acţiunea responsabilă a fiecăruia dintre noi”, scrie Nicuşor Dan. 

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri că, având în vedere că senatorul Vergil Chiţac, diagnosticat cu coronavirus, a participat la reuniunea Biroului Politic, toţi membrii conducerii liberale se vor izola la domiciliu, iar toţi senatorii din grupul senatorial au obligaţia să se izoleze.

El a precizat că nu va merge la consultările de la Cotroceni, pentru desemnarea premierului, pentr că ar însemna să-l pună în pericol pe preşedinte. Senatorul Vergil Chiţac a anunţat pe pagina sa de Facebook, după ce a fost confirmat cu coronavirus, că va urma procedurile Direcţiei de Sănătate Publică şi are încredere că totul se va rezolva cu bine.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă