Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Niculae Bădălău, despre un eventual Congres PSD: „Mergem mai departe cu Liviu Dragnea”

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, susține că există deja discuții în interiorul partidului pentru convocarea unui Congres Extraordinar al PSD, însă exclude varianta ca Liviu Dragnea să fie schimbat din funcție.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.01.2018 - 15:03

Niculae Bădălău a precizat că ”se poartă discuții între colegi”, în vederea convocării unui Congres Extraordinar.

Întrebat dacă în urma acestui Congres s-ar putea schimba liderul partidului, Bădălău a exclus din start această variantă, informează site-ul stiripesurse.ro.

”Nu, nu există această posibilitate. Noi avem un președinte care se numește Liviu Dragnea și mergem mai departe. Un Congres nu este exclus, însă asta face parte din viața internă a partidului”, a declarat Niculae Bădălău, la România TV.

„Cred că un Congres ar face bine sănătăţii partidului, în care să relansăm ideile noastre politice, să relansăm viaţa politică, mai ales că 2018 este an preelectoral, ştim că în 2019 vom avea două rânduri de alegeri. În Congresul partidului, conform Statutului, nu putem alege decât vicepreşedinţii, organele de conducere. Dar nu cred că e cazul acum să facem Congres de alegeri”, a adăugat acesta.

Comentarii

loading...