16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăNicolae Ciucă, ministrul Apărării: Mulți oameni și-au pierdut încrederea în politicieni

Nicolae Ciucă, ministrul Apărării: Mulți oameni și-au pierdut încrederea în politicieni

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, susține că foarte mulți români și-au pierdut încrederea “în politicieni şi relevanţa politicii”.

Nicolae Ciucă a făcut această declarație duminică, în județul Dolj, unde s-a deplasat în calitate de candidat al PNL la alegerile parlamentare din luna decembrie 2020, pe lista pentru Senat.

“Există foarte mulţi oameni care sunt nehotărâţi, care şi-au pierdut încrederea atât în rolul şi relevanţa administraţiei locale, cât şi în politicieni şi relevanţa politicii”, a recunoscut Nicolae Ciucă.

Din delegația PNL care s-a deplasat, duminică, în Oltenia au făcut parte preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica, ministrul Nicolae Ciucă, preşedintele PNL Craiova, Mario Ovidiu Oprea, ministrul Ionuţ Stroe și deputatul Nicolae Giugea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...
Ultima oră
Pe aceeași temă