4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăNetanyahu, după întâlnirea cu Dragnea: "Relaţiile dintre ţările noastre sunt bune"

Netanyahu, după întâlnirea cu Dragnea: “Relaţiile dintre ţările noastre sunt bune”

“O întâlnire excelentă cu preşedintele Camerei Deputaţilor din parlamentul român, Liviu Dragnea. Relaţiile dintre ţările noastre sunt bune şi vor deveni mai puternice”, a scris Netanyahu pe reţeaua de socializare în urma discuţiei cu Dragnea.

Primindu-l pe Liviu Dragnea, Benjamin Netanyahu i-a spus: “Vă mulţumesc pentru tot ce faceţi pentru a consolida prietenia noastră. Este o prietenie adevărată. Ea devine tot mai puternică”, a relatat şi portalul timesofisrael.com.

Anterior, delegaţia română aflată în vizită oficială în Israel, din care fac parte preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, prim-ministrul Viorica Dăncilă şi ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a fost primită de către preşedintele Statului Israel, Reuven Rivlin, conform unui comunicat al Guvernului, remis Agerpres.

“În cadrul discuţiilor purtate cu acest prilej au fost evocate legăturile tradiţionale de prietenie dintre cele două ţări, consolidate pe parcursul a 70 de ani de relaţii diplomatice neîntrerupte. A fost evidenţiat, totodată, nivelul excelent atins, în prezent, în cadrul cooperării dintre România şi Statul Israel”, se arată în comunicat.

“Preşedintele Camerei Deputaţilor a vorbit despre accelerarea consultărilor interne cu privire la relocarea Ambasadei României la Ierusalim. Preşedintele Statului Israel a salutat această decizie. În context, prim-ministrul român a informat partea israeliană că Guvernul a propus viitorul ambasador al României în Statul Israel, decizia de numire a acestuia aparţinând preşedintelui”, mai menţionează comunicatul guvernului român.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă