Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Neacșu (PSD): "Este important că s-a păstrat unitatea partidului

Secretarul general PSD, Marian Neacşu, a declarat că mesajul cel mai important desprins după reuniunea CExN a fost acela de păstrare a unităţii partidului, adăugând că în ciuda votului rezultat la finalul şedinţei demersul pe care şi el l-a susţinut a fost tratat cu seriozitate.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 21.09.2018 - 22:24

"Cel mai important mesaj care s-a transmis astăzi şi el a venit din partea tuturor organizaţiilor, şi cele care au primit mandat pentru susţinerea demersului nostru, fie împotriva demersului nostru, au invitat, în primul şi în primul rând, la păstrarea unităţii partidului. Deci, evident, cel puţin din această perspectivă, acest lucru este incontestabil. Eu cred că trebuie să recunoaştem: cu toţii am ieşit mai întăriţi din acest demers. Faptul că demersul nostru s-a bucurat de atenţia şi de discuţia colegilor noştri aproape opt ore, asta înseamnă şi că a fost un demers serios şi că a fost tratat cu seriozitate. Ne-a interesat în mod deosebit să arătăm că în partid sunt nişte probleme. S-au discutat foarte serios astăzi aceste probleme", a declarat Marian Neacşu la finalul şedinţei CExN al PSD.

Secretarul general al PSD a adăugat că scrisoarea deschisă a primit "în mare măsură" aprecieri în cadrul CExN faţă de modul cum a fost concepută.

"Eu cred că acele opinii pozitive au avut darul de a trezi în fiecare dintre noi sentimentul nu numai de unitate, dar şi de seriozitate şi de tratare a demersului corespunzător ", a spus Neacşu.

Întrebat dacă se aştepta la altceva, el a precizat: "Inclusiv din punct de vedere statutar era foarte clar că la acest Comitet Executiv nu se putea obţine plecarea domnului preşedinte Dragnea ".

"Era foarte clar şi pentru noi şi pentru domnia sa, dar asta era numai una dintre componentele pe care eu le-am remarcat în şedinţă şi, mă rog, aceasta a fost apreciată corespunzător. Poate că, dintr-o anume perspectivă, ne-am grăbit cu faptul că am inserat în textul declaraţiei respective această solicitare. În mod normal, ar fi trebuit să rămânem doar la cele 20 de obiective foarte importante la care ţinem în mod deosebit şi această concluzie să se fi desprins în urma discuţiilor", a afirmat Neacşu.

Fiind întrebat ce vor face parlamentarii din organizaţiile pe care le reprezintă, dacă vor asigura o majoritate în Parlament, el a spus: "Indiscutabil. Cum v-a precizat şi doamna primar general în ceea ce vizează probabil parlamentarii din Bucureşti şi din Ilfov, aşa cum domnul Paul Stănescu şi cum domnul vicepreşedinte Ţuţuianu, care au foarte mulţi parlamentari, atât în Camera Deputaţilor, cât şi în Senat - aceştia vor veni la muncă şi îşi vor vedea de treabă, întrucât chiar avem foarte multe lucruri de făcut".

Comentarii

loading...