Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Monica Anisie: Voi face tot ce îmi stă în putință ca sistemul să fie reformat

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a dat asigurări luni că va face tot ce îi stă în putinţă ca sistemul de educaţie să fie reformat.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.05.2020 - 21:01

"Vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putinţă ca sistemul de educaţie să fie reformat. Asta se poate realiza numai prin proiectul preşedintelui României care trebuie să fie pus în practică şi sunt convinsă că şi dumneavoastră, în adâncul sufletului, recunoaşteţi că singura şansă a României este România Educată", a afirmat Anisie, la dezbaterea moţiunii simple intitulate "Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional - PNL a creat România NeEducată", semnată de 93 de deputaţi de la Pro România şi PSD.

Ea i-a invitat pe parlamentari să fie parte a "soluţiei şi nu a problemei".

"Fiţi alături de elevi aşa cum Ministerul Educaţiei o face! Fiţi alături de părinţi, de profesori şi de partenerii educaţionali, aşa cum am fost noi în toată această perioadă! O perioadă scurtă de mandat, de aproape şapte luni, care cuprinde şi cea mai provocatoare perioadă din mandatul oricărui ministru. Să ştiţi că nu mă plâng. Din contră. Voi transforma această provocare într-o oportunitate alături de colegii mei din Guvernul României şi alături de români. De aceea ţin să menţionez că timpul nu aşteaptă să ne împăcăm noi, politicienii. În schimb, cetăţenii aşteaptă să ne uităm la ei şi la nevoile lor. Vă invit, stimaţi parlamentari, să fiţi parte a soluţiei, nu a problemei", a mai afirmat ministrul Educaţie.

Camera Deputaţilor dezbate luni moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei şi Cercetării. Votul va fi dat miercuri.

Comentarii