Mircea Diaconu, anunț neașteptat: "Nu mai candidez în 2019"

Anunț-șocant făcut de europarlamentarul Mircea Diaconu. Politicianul a anunțat că nu mai vrea să candideze în 2019 la europarlamentare. "Nu, nu voi candida. Cine a spus asta? Nu mă împingeți pe scări, nu mă las împins".

Iulian Budușan 0 comentarii

31.03.2018 - 20:14

Anunț-șocant făcut de europarlamentarul Mircea Diaconu în emisiunea lui Radu Tudor, „Punctul de întâlnire”. Politicianul a anunțat că nu mai vrea să candideze în 2019 la europarlamentare.

 
„Nu, nu voi candida. Cine a spus asta? Nu mă împingeți pe scări, nu mă las împins. Un singur lucru pot să vă spun: Faza în care sunt acuma, că mă gândesc pe toate părțile. Este extrem de greu și de complicat. Nici nu pot să zic: gata, bună ziua, mă duc la pescuit sau îmi văd de grădină, pentru că ar fi urât lucrul ăsta. Sunt persoane în care, la un moment dat, niște oameni își pun un fel de speranță ca într-o bancă. Un fel de schimb. (...) Dacă simt ceva în clipa asta, simt această presiune uriașă și responsabilitate. Dar în același timp nu sunt genul de om care să stea pe afară și vreau și eu o țară ca afară, dar o vreau pe asta. Nu o vreau pe cealaltă care este afară. Vreau acasă, corpul meu, sufletu meu vrea acasă, la ai mei. Când sosesc sunt fericit, când văd Aradul aș cânta. Mă simt bine acasă și nu mă simt bine afară. Dacă e nevoie să muncesc, că nu mă dau la o parte, aș vrea acasă și nu afară. (...) Vreau să muncesc acasă, dacă e muncit ceva”, a declarat Mircea Diaconu la Antena3.

 

Comentarii