Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Vela în Senat: Măsurile restrictive din perioada pandemiei au fost corecte

Toate măsurile din perioada pandemiei, deşi restrictive, au fost corecte şi au fost necesare pentru sănătatea populaţiei, a declarat, marţi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.05.2020 - 18:21

Toate măsurile restrictive impuse de statul român în contextul epidemiei de coronavirus au fost corecte şi au fost luate pentru a proteja sănătatea populaţiei, a declarat, marţi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, la dezbaterea moţiunii simple depuse împotriva lui în Senatul României.

"România înregistrează 930 de cazuri de persoane infectate la un milion de locuitori, Spania înregistrează 6.000, Franţa - peste 2.700, Belgia - peste 4.900, Italia - peste 3.800 şi Marea Britanie - aproape 4.000. Aceste cifre arată că am luat cele mai bune măsuri. Ceea ce ne demonstrează că măsurile, deşi restrictive, au fost corecte şi au fost luate pentru a proteja sănătatea populaţiei", a argumentat, în fața senatorilor, ministrul Marcel Vela.

În moțiunea simplă depusă la adresa ministrului Afacerilor Interne, senatorii PSD îi cer lui Marcel Vela să plece din fruntea MAI, acuzându-l că, prin Ordonanţele militare pe care le-a semnat în perioada celor două luni de stare de urgență, a lansat "un lung şir de decizii contradictorii".

Comentarii