Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tudorel Toader (Foto: Arhivă)

Ministrul Toader dă explicații în Senat despre problemele din raportul GRECO pe tema Justiției

Ministrul Tudorel Toader a confirmat că participă, joi, în Senat, la "Ora Ministrului", la cererea PNL, pentru a da explicaţii cu privire la problemele semnalate în raportul GRECO.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

03.05.2018 - 08:19

"La orele 12.00, la invitaţia PNL, voi participa la "Ora Guvernului" pentru a răspunde la întrebările referitoare la Raportul GRECO! În acest sens, pe data de 25.04.2018, la orele 13.01, am primit invitaţia, confirmând participarea în aceeaşi zi, la orele 17.07!", a anunțat ministrul Justiţiei pe Facebook.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că partidul său solicită demisia lui Tudorel Toader din funcţia de ministru al Justiţiei "din mai multe motive".

"În primul rând pentru faptul că a iniţiat, chiar dacă nu direct ci pe sub masă, prin trio-ul anti-justiţie Şerban Nicolae-Florin Iordache-Eugen Nicolicea, nişte proiecte legislative care s-au dovedit până acum neconstituţionale, care ne-au creat probleme uriaşe pe plan internaţional şi care au pus sub semnul îndoielii independenţa în România. Avem şi un motiv foarte concret. De asemenea, demersul lamentabil de revocare a procurorului-şef al DNA şi lipsa de fundament în demersul pe care l-a făcut îl indică ca un candidat cert pentru a-şi da demisia şi a părăsi acest guvern", a afirmat Orban, citat de Mediafax.

Comentarii

loading...