11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăMinistrul Toader dă explicații în Senat despre problemele din raportul GRECO pe...

Ministrul Toader dă explicații în Senat despre problemele din raportul GRECO pe tema Justiției

“La orele 12.00, la invitaţia PNL, voi participa la “Ora Guvernului” pentru a răspunde la întrebările referitoare la Raportul GRECO! În acest sens, pe data de 25.04.2018, la orele 13.01, am primit invitaţia, confirmând participarea în aceeaşi zi, la orele 17.07!”, a anunțat ministrul Justiţiei pe Facebook.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că partidul său solicită demisia lui Tudorel Toader din funcţia de ministru al Justiţiei “din mai multe motive”.

“În primul rând pentru faptul că a iniţiat, chiar dacă nu direct ci pe sub masă, prin trio-ul anti-justiţie Şerban Nicolae-Florin Iordache-Eugen Nicolicea, nişte proiecte legislative care s-au dovedit până acum neconstituţionale, care ne-au creat probleme uriaşe pe plan internaţional şi care au pus sub semnul îndoielii independenţa în România. Avem şi un motiv foarte concret. De asemenea, demersul lamentabil de revocare a procurorului-şef al DNA şi lipsa de fundament în demersul pe care l-a făcut îl indică ca un candidat cert pentru a-şi da demisia şi a părăsi acest guvern”, a afirmat Orban, citat de Mediafax.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă