Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nelu Tătaru (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Ministrul Tătaru, despre premierul care fuma la Guvern: Nu este o imagine cu care să fiu de acord

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a recunoscut că nu poate fi de acord cu postura în care a fost surprins premierul Ludovic Orban, fumând în sediul Guvernului.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 07.06.2020 - 17:40

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că a avut o discuţie "strict profesională" cu premierul Ludovic Orban pe tema fotografiei în care premierul apare fumând în birou, în sediul Guvernului, și a precizat că el, ca ministrul al Sănătății, nu poate fi de acord cu o asemenea imagine. 

În acea fotografie, premierul Orban și ministrul de Externe Bogdan Aurescu fumează, iar alți doi membri ai Guvernului sunt împreună cu ei în același birou. Niciunul dintre cei patru nu poartă mască de protecție.

"Nu este o imagine cu care să fiu de acord. Sunt cel care de trei luni, zi de zi, propovăduiam crezând şi cred în continuare, în această distanţare, în portul măştii, în dezinfecţia la intrarea într-o incintă, în dezinfecţia după orice gest, suflarea nasului, sau unde am avut suprafeţe sau spaţii comune. Râmân în continuare acelaşi adept, indiferent de anumite momente şi anumite locaţii", a explicat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, într-o declarație susținută la postul Digi 24.

Ministrul Tătaru (care nu apare în faimoasa fotografie) a spus că a fost și el la ziua premierului, însă a stat foarte puțin și că, el, personal, nu este fumător.

Comentarii

loading...