6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăMinistrul Grindă n-a trecut clasa

Ministrul Grindă n-a trecut clasa

La voturile din comisiile reunite, ministrul poreclit Grindă (alias Ion Ştefan) a adunat doar 10 voturi “pentru”, 20 “împotrivă” şi 6 abţineri. Numai parlamentarii PNL şi PMP i-au dat votul de „trecere a clasei”.  

Tot ieri, lui i s-au mai alăturat şi Lucian Heiuș, ministrul desemnat să ocupe portofoliul Finanțelor, precum şi Cătălin Predoiu, tot cu vot negativ.

Au trecut doar Adrian Oros, ministrul desemnat pentru agricultură, Costel Alexe, ministrul desemnat pentru mediu şi Nicolae Ciucă, ministrul desemnat pentru Apărare.

Deputatului de Vrancea, Ion Ştefan, i se spune grindă după ce a postat motivul pentru care are o locuinţă mult mai mare decât în acte. La sugestia nevestei a pus o grindă în plus. El a fentat şi bugetul local.  Primarul Focşaniului a descoperit că din anul 2003 şi până în prezent Ion Ştefan a plătit un impozit de doar 98 de lei/an, faţă de 1.350 de lei cum era normal. Deputatul figurează în declaraţia de avere cu o casă de 910 mp, despre care a precizat că a ieşit din greşeală aşa mare, după ce constructorul a pus o grindă în plus. Ministrul propus la Dezvoltare şi-a recunoscut greşeala prin intermediul unei postări pe Facebook. De atunci i se spune grindă.

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă