Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Fifor și ambasadorul Canadei, discuții în vederea consolidării relațiilor dintre state

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a avut, marţi, o întrevedere cu ambasadorul Canadei în România, Kevin Hamilton, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 20.03.2018 - 15:10

Potrivit sursei citate, discuţiile de la sediul MApN s-a axat pe modalităţile concrete de intensificare a cooperării bilaterale în domeniul apărării, precum şi în cadrul Alianţei Nord-Atlantice. În context, cei doi oficiali au evidenţiat progresul semnificativ înregistrat în relaţia dintre România şi Canada şi perspectivele favorabile pentru dezvoltarea relaţiilor militare.

"În timpul întâlnirii, ministrul Fifor a exprimat angajamentul ferm pentru dezvoltarea cooperării dintre cele două armate şi a adresat mulţumiri atât pentru pentru contribuţia substanţială a Canadei la misiunile de poliţie aeriană desfăşurate în 2017 în România, cât şi pentru decizia de a continua aceste activităţi şi în cursul acestui an, ca parte a planului NATO de întărire a flancului estic al Alianţei", se precizează în comunicat.

Totodată, cei doi oficiali au avut şi un schimb de opinii cu privire la intensificarea cooperării în domeniul asistenţei medicale şi psihologice, în contextul în care Ministerul Apărării Naţionale are în vedere crearea unui Centru naţional militar de psihologie şi sănătate comportamentală, precum şi instruirea personalului român de specialitate în centre din armata canadiană, potrivit AGERPRES.

Comentarii

loading...