Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan, despre cererea de a-și da demisia: Voi da lămuriri cât de curând

Carmen Dan a declarat, joi, că va va lămuriri "cât de curând" cu privire la sugestia premierului Tudose de a demisiona din funcția de ministru de Interne.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.01.2018 - 14:01

"Cu privire la declarațiile premierului, voi da lămuriri cât de curând", a precizat ministrul Afacerilor Interne, joi, la ieșirea din sediul Parchetului General.

Carmen Dan a răspuns astfel în momentul în care a fost întrebată de jurnaliști dacă își va da demisia din funcția de ministru de Interne, după ce premierul Tudose anunțase, cu o zi înainte, că nu poate colabora cu ea, sugerând astfel că ar trebui să-și dea demisia din Guvern.

Carmen Dan nu a precizat, joi, cărui președinte urmează să-i dea lămuriri - președintelui României, Klaus Iohannis, sau președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Formal, șeful Guvernului, Mihai Tudose, ar trebui să înainteze cererea de demitere a ministrului de Interne către șeful statului, Klaus Iohannis, dacă dorește în mod real această demitere.

Potrivit informațiilor neoficiale, Carmen Dan este susținută de liderul PSD, Liviu Dragnea, iar acesta este în conflict cu premierul Mihai Tudose.

Tot potrivit informațiilor neoficiale, Dragnea și Tudose ar fi liderii celor două grupări rivale din PSD. Una dintre mizele acestui conflict ar fi schimbarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD.

Comentarii