Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, urare de Paște pentru militarii români

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, ministrul Apărării, Mihai Fifor, le-a transmis românilor că nu trebuie să uităm de sacrificiul pe care militarii noştri îl fac zilnic pentru securitatea țării, oriunde s-ar afla.

Rl online 0 comentarii

08.04.2018 - 13:11

„Aceste zile ale Sărbătorii Învierii Mântuitorului stau sub semnul biruinţei luminii asupra întunericului şi a vieţii asupra morţii şi ne îndeamnă să ne gândim la lucrurile cu adevărat importante din viaţa noastră”, afirmă ministrul Mihai Fifor, printr-un comunicat al MApN.

El a adăugat că „sunt momente în care, mai mult ca oricând, nu trebuie să uităm de sacrificiul pe care militarii noştri îl fac zilnic pentru liniştea fiecăruia dintre noi, pentru asigurarea securităţii ţării şi a stabilităţii Alianţei din care facem parte”.

Ministrul Apărării a avut și un mesaj direct pentru cei din Apărare: „Dragi militari români, oriunde v-aţi afla slujind sub drapel, în România sau în diferite colţuri ale lumii, departe de casă şi de cei dragi, ştiu că trăiţi cu toţii Sărbătoarea Paştelui în acelaşi spirit românesc, în ideea de a fi mai buni unii cu alţii, de a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie şi de a lupta mereu pentru o cauză dreaptă. Gândurile mele cele mai sincere se îndreaptă şi către veteranii Armatei României, către familiile celor care au căzut la datorie şi, deopotrivă, către toţi cei care se dedică în fiecare zi îndeplinirii obiectivelor asumate de România, în unităţile militare de pe întreg teritoriul ţării, îndeplinind cu succes misiunile încredinţate. Tuturor, vă suntem pe deplin recunoscători şi vă asigurăm de întreaga noastră preţuire”, a mai afirmat Mihai Fifor, ministrul Apărării Naţionale.

El le-a urat tuturora „Sărbători fericite!”.

Comentarii

loading...